House d+a / mdm09 arquitectura

interior design News / Archdaily
House d+a / mdm09 arquitectura

Located in a residential area where the trajectory is marked by unevenness, this house is raised on a large concrete base, allowing it to capture views of the stream and the nearby mountains. It is a radical volume that opens up to the exterior while maintaining as much privacy as possible. Cortesía de estudio mdm09 arquitectura arc...
See the full story in the original source
_ARTICULOVISTO
0
_VECESESTASEMANA
  • Source of publication: 19-11-2022

If you liked this article you might be interested in these..

Card image cap
The beds that every child would like to have

To introduce a bed in the shape of a giant teddy bear into the children's room is undoubtedly an extraordinary choice that will completely transform t ...

Card image cap
Whittle School and Studios Suzhou / Perkins Eastman

The Whittle School and Studios Suzhou Campus is beautifully situated on a gracious 7.5 ha waterfront site in the heart of the high-speed rail new town ...

Card image cap
Warmblack House / Greenbox Design

The context of the socialized neighborhood has recently changed in the city. We are strangers and newcomers; we have not grown or experienced life tog ...

Card image cap
Rustic Nomadic Interiors With Botanical Beauty

Rustic nomadic interiors with botanical accents, featuring earthy decor, earthenware pots & decorative basket walls, indoor plant beds & sma ...

Card image cap
Open Corner House by The Up Studio

Open Corner House is a modern farmhouse located in Old Westbury, New York, designed in 2019 by The Up Studio. Description This residence, loc ...