House-U / N.A.O

interior design News / Archdaily
Autor: archdaily Publicado el: 26/05/2023
House-U / N.A.O

The site was a deformed site with a height difference from the neighboring land, and there were concerns about solar radiation. A large space was placed in a favorable range to secure solar radiation from a high position. © Shinichi Hanaoka architects: N.A.OLocation: Ninomiya, Naka District, Kanagawa, JapanProject Year: 2022Photogra...
See the full story in the original source
_ARTICULOVISTO
1
_VECESESTASEMANA
  • Source of publication: 26-05-2023

If you liked this article you might be interested in these..

Card image cap
Three House / Junsekino Architect And Design

In Thai culture, people usually use window bars for the safety in their residence. However, the perception of window bars in terms of architectural ae ...

Card image cap
The beds that every child would like to have

To introduce a bed in the shape of a giant teddy bear into the children's room is undoubtedly an extraordinary choice that will completely transform t ...

Card image cap
How to Adapt Cities to Extreme Heat

In June 2023, the planet experienced its hottest month on record. In Iran, the heat index reached a staggering 66.7 degrees Celsius, pushing the bound ...