Smart Innovation Learning Center / NEILI LAB

interior design News / Archdaily
Smart Innovation Learning Center / NEILI LAB

The case is located on one of the roof top of Shanghai Ganquan Foreign Languages Middle School. It?s a re-transformation case against the original flat-to-slope roof.This is from the designers? perspective, an innovative attempt on school space transformation, in which all space is different from the conventional classroom, so as to express the Gan...
See the full story in the original source
_ARTICULOVISTO
0
_VECESESTASEMANA
  • Source of publication: 26-12-2018

If you liked this article you might be interested in these..

Card image cap
The beds that every child would like to have

To introduce a bed in the shape of a giant teddy bear into the children's room is undoubtedly an extraordinary choice that will completely transform t ...