Volvo Circle Pavilion / Studio Heech

interior design News / Archdaily
Volvo Circle Pavilion / Studio Heech

Volvo Circle Pavilion, made entirely of lightweight and minimal materials, speaks of a vision for sustainability. It was planned not only to create something beautiful but also to ensure that the materials used were fully reused and recycled and that they were circulated and found new uses while minimizing the environmental impact. The paper-thin a...
See the full story in the original source
_ARTICULOVISTO
0
_VECESESTASEMANA
  • Source of publication: 11-12-2023

If you liked this article you might be interested in these..

Card image cap
The beds that every child would like to have

To introduce a bed in the shape of a giant teddy bear into the children's room is undoubtedly an extraordinary choice that will completely transform t ...

Card image cap
Whittle School and Studios Suzhou / Perkins Eastman

The Whittle School and Studios Suzhou Campus is beautifully situated on a gracious 7.5 ha waterfront site in the heart of the high-speed rail new town ...

Card image cap
New A.M Enriques Agnoletti High School of Sesto Fiorentino /

?A contemporary school must be a privileged place for knowledge transmission, a civic center, and a point of reference for the community?. A new scien ...

Card image cap
Warmblack House / Greenbox Design

The context of the socialized neighborhood has recently changed in the city. We are strangers and newcomers; we have not grown or experienced life tog ...

Card image cap
Open Corner House by The Up Studio

Open Corner House is a modern farmhouse located in Old Westbury, New York, designed in 2019 by The Up Studio. Description This residence, loc ...

Card image cap
Rustic Nomadic Interiors With Botanical Beauty

Rustic nomadic interiors with botanical accents, featuring earthy decor, earthenware pots & decorative basket walls, indoor plant beds & sma ...